KIIPEILYPALATSI

HOMMAA ALENNUSTA!

Opiskelijat

Opiskelija-alennus on voimassa arkisin (ti-pe) klo 16.30 asti. Kiipeilyaikaa ei ole rajoitettu, mutta asiakkaan tulee maksaa kiipeilymaksunsa alennuksen voimassaoloaikana. Näytä opiskelija korttisi kassalla. Opiskelijoiksi hyväksytään kaikkien oppilaitosten opiskelijat.

Kiipeilymaksu 9,00 e
valjas- ja kenävuokra 1,00 e

Alennuskortit

1kk KORTTI: Kortti ON henkilökohtainen. Kortilla voi kiipeillä rajoituksetta aukioloaikoina yhden (1) kuukauden ajan ostopäivästä. Kortille ei voi lisätä VARUSTEVUOKRIA.

10x KORTTI: Kortti EI OLE henkilökohtainen. Kortti on voimassa kolme (3) kuukautta ostopäivästä. Halutessasi voit lisätä kortille myös tarvittavat varustevuokrat. Mikäli et ehdi käyttää korttiasi määräajassa voit pidentää voimassaoloaikaa 6kk. Pidennyksestä veloitetaan yksi käyttökerta kortilta.

10x-kortti 90,00 e
+valjasvuokrat +9,50 e
+kenkävuokrat +13,50 e
+magnesiumvuokrat +9,00 e
   
1kk-kortti 90,00 e

Kruxi alennus

Alennus koskee kaikkia Lounais-Suomen kiipeilykerho Kruxi ry:n jäseniä. Ilmoita kassalla olevasi Kruxi ry:n jäsen niin saat alennuksen. EI SISÄLLÄ VARUSTEVUOKRIA, varusteet tulee tarvittaessa vuokrata erikseen. Olet oikeutettu alennukseen vasta, jäsenmaksusi on saapunut Kruxi ry:n tilille. Mikäli olet suorittanut maksun lähiaikoina varaudu todistamaan maksusi kassalla.

Voit liittyä yhdistykseen tästä.

Kertamaksu 8,00 e
10x-kortti 75,00 e
kk-kortti 75,00 e